Funktioner og fordele ved B7 blå PTFE-belagte gevindstænger

https://www.fixdex.com/b7-blue-ptfe-coated-threaded-rods-product/

 

B7 blå PTFE-belagte gevindstænger med møtrikker Stærk korrosionsbestandighed

Teflonmateriale har ekstrem stærk korrosionsbestandighed og kan bruges i en række barske miljøer såsom syre, alkali og organiske opløsningsmidler. Derfor,B7 blå PTFE-belagte gevindstænger med møtrikkerhar også god korrosionsbestandighed.

blå tapbolt God temperaturbestandighed

Teflonmateriale har ekstrem høj temperaturbestandighed og kan bruges i højtemperaturmiljøer.blå boltstrimler har også meget god temperaturbestandighed.

PTFE gevindstænger Lav friktionskoefficient

Teflon materiale har en meget lav friktionskoefficient, såPTFE gevindstængerkan bruges ved høj hastighed og høj belastning uden at sidde fast eller overspænde.

PTFE-belagt gevindstang God isolering

Teflon materiale er et godt elektrisk isoleringsmateriale, såPTFE-belagte stænger med fuld gevindhar god isoleringsevne og er velegnet til nogle lejligheder med høje krav til elektrisk isolering.

FIXDEX PTFE stænger Let og høj styrke

Teflon-materiale har en lav densitet, men høj styrke og stivhed, så PTFE-belagte gevindstrimler er ikke kun lette, men har også høj bæreevne.

Teflonbelagt B7-studs Fasteners Stærk slidstyrke

Teflon materiale har god slidstyrke, så denTeflon coated B7 studs Fastenershar en lang levetid og er ikke let at beskadige

 


Indlægstid: 26. august 2024
  • Tidligere:
  • Næste: