Producenten af ​​fastgørelseselementer (ankre / bolte / skruer...) og fastgørelseselementer

Hvor er gevindstang i rustfrit stål almindeligvis brugt til fastgørelseselementer?

Som fastgørelseselement,nitter i rustfrit stålhar en bred vifte af applikationer, der dækker mange områder såsom byggeri, møbler, elektronik, biler og rumfart.

"Konstruktionsfelt".

rustfri studs fastgørelsesanordningerer meget udbredt i byggebranchen og kan bruges til at forbinde og reparere forskellige byggematerialer. Befæstelser i rustfrit stål har egenskaberne korrosionsbestandighed, oxidationsbestandighed, højtemperaturbestandighed, lavtemperaturbestandighed osv., og er velegnede til langvarig brug i forskellige klimamiljøer for at sikre fasthed og sikkerhed af bygningskonstruktioner.

https://www.fixdex.com/news/where-are-stainless-steel-threaded-bar-commonly-used-for-fasteners/

Møbelfeltet

gevindbolte i rustfrit ståler også meget almindelige i møbelindustrien. Rustfrit stål har de fremragende egenskaber ved at være smukt, korrosionsbestandigt og ikke-giftigt. Brug af fastgørelseselementer i rustfrit stål kan gøre møbler smukkere og forlænge deres levetid.

https://www.fixdex.com/news/where-are-stainless-steel-threaded-bar-commonly-used-for-fasteners/

‌Elektronisk felt‌

I elektroniske produkter, såsom mobiltelefoner, bærbare computere, digitale kameraer og andre produkter, skal skallerne og bundkortene fastgøres medstang i rustfrit stål.

Bilfelt

rustfrit stål gevindstang produktbruges i biltransmissionssystemer, vinduesviskere, indsugnings- og udstødningsrør osv.

https://www.fixdex.com/news/where-are-stainless-steel-threaded-bar-commonly-used-for-fasteners/

Luftfart

Inden for rumfart,køb lagernitter i rustfrit stålspiller en afgørende rolle i fremstilling og reparation af fly, satellitter og rumfartøjer. På grund af den ekstremt lave temperatur og vakuummiljøet i rummet,højkvalitets befæstelser i rustfrit ståler nødvendige for at sikre udstyrets normale drift.

 


Indlægstid: 24. september 2024
  • Tidligere:
  • Næste: