Ua ʻike paha ʻoe e pili ana i ka Hex Nut Removal Tips?

https://www.fixdex.com/fastener-manufacturer-grade-12-9-threaded-stud-and-nut-product/

 

1. E koho i nā mea hana pono

No ka wehe ʻana i nā nuts i loko a me waho, pono ʻoe e hoʻohana i nā mea hana pono, i hoʻohana mau ʻia nā wrenches, torque wrenches, wrench sockets, etc. i ka nut a mea paahana paha.

2. E hoʻohana i ka ikaika kūpono

I ka wehe ʻana i nā nati, pono ʻoe e hoʻolohe i ka nui o ka ikaika. Hiki i ka ikaika nui ke hōʻino i nā kaula a i ʻole nā ​​​​mea hana. ʻO ka ʻōlelo maʻamau, pono nā hua o nā kikoʻī like ʻole i nā mana like ʻole e wehe ʻia. Hiki iā ʻoe ke hoʻomalu i ka ikaika me ka torque wrench, a i ʻole e hopu i ka ikaika kūpono e ka manaʻo.

3. E pale i ka poino i na kaula

I ka wehe ʻana i nā nati, pono e mālama pono i ʻole e hōʻino i nā kaula. Hiki ke hoʻohana ʻia nā lubricants kūpono a i ʻole nā ​​mea hoʻoneʻe ʻōpala e hoʻopalupalu i ka ʻōpala ma nā nati a me nā bolts, hiki ke hoʻemi pono i ka friction i ka wā e wehe ai i nā nati a hōʻemi i ka pōʻino o nā kaula. Eia kekahi, pono e hoʻohana ʻia ke kihi kūpono a me ke kuhikuhi ʻana i ka wā e wehe ai i nā nati e pale aku ai i ka wili a ʻoki ʻana i nā kaula.

4. E hoʻohana i ka hui pono mea hana

Pono nā ʻano kikoʻī like ʻole o nā nati milo kūloko a me waho i nā hui like ʻole. ʻO kahi laʻana, pono nā nati nui-diameter i nā wrenches nui a i ʻole torque wrenches, aʻo nā nati liʻiliʻi-diameter pono nā wrenches liʻiliʻi a i ʻole torque wrenches. Eia kekahi, i ka wehe ʻana i nā nati, pono e ʻike pono i nā kaula i loko a me waho o nā nati a koho i ka hui pū ʻana o nā mea hana kūpono no ka wehe ʻana e pale i ka hōʻino ʻana i nā nati.

5. E nānā pono i ka palekana

I ka wehe ʻana i nā nati o loko a me waho, pono ʻoe e noʻonoʻo i nā pilikia palekana, e like me ke komo ʻana i nā mīkina lima hana, nā maka aniani a me nā mea pale ʻē aʻe e pale aku ai i ka wehe koke ʻana o nā nati i ka wā e wehe ʻia ai, e hoʻopuehu ai i nā mea hana a i ʻole nā ​​​​nati a hōʻeha i nā kānaka. E pale i ka poino i ka nati.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-23-2024
  • Mua:
  • Aʻe: