Hva skal jeg gjøre hvis kileankeret for betongekspansjonsbolter løsner etter installasjon?

Sjekk først Kileanker for betongleverandør om installasjonen oppfyller kravene og om det er løse bolter

Løsning avEkspansjonskileankreetter installasjon kan være forårsaket av feil installasjon eller problemer med materialkvaliteten. Derfor, forekspansjonsboltersom har løsnet, bør du først sjekke om installasjonen oppfyller kravene og om det er noen løsnede bolter. Hvis det oppdages problemer, bør de rettes i tide.

Betongkileanker,kileanker for betong,fixdex kileanker for betong,rustfri betongkileanker

 

Sørg for at ekspansjonsboltene er godt festet

Før installasjonekspansjonsbolter, må du gjøre tilstrekkelige forberedelser. Først må du velge riktigekspansjonsboltspesifikasjoner for å sikre at bæreevne og brukskrav oppfyller den faktiske situasjonen. For det andre må du rengjøre hullene til ekspansjonsboltene for å sikre at det ikke er støv, sementrester eller annet rusk i hullene for å sikre stabiliteten til boltene under installasjonen.

Etterekspansjonsbolter er installert, bør de være forhåndsstrammet og låst etter behov. Fortilstramming betyr at etter at ekspansjonsboltene er installert, skal mutterne roteres riktig for å danne en forhåndsstramming med boltehodene, og den endelige låsingen skal utføres etter at betongen har herdet. Låsingen må kontrolleres av en momentnøkkel for å sikre at ekspansjonsboltene er godt tiltrukket.

gjennomgående bolt for betong Forspenn og lås

Hvis ekspansjonsboltene fortsatt er løse etter installasjon, kan det skyldes feilaktige materialer i boltene og mutrene, utilstrekkelig strammekraft osv. På dette tidspunktet er det nødvendig å skifte ut boltene eller mutrene så snart som mulig, og re- stram og stram dem for å sikre stabiliteten og sikkerheten til ekspansjonsboltene.


Innleggstid: 13. august 2024
  • Tidligere:
  • Neste: