122 pusa na faoa! Ole tele o oloa Saina e feagai ma suʻesuʻega mamafa!

O le uafu tele i Initia, o le uafu o Nawasheva, na faoa faamalosi ai le 122 container o uta mai Saina.(fa'amau pusa )

O le mafua’aga na tu’ua ai e Initia le faoa faamalosi, ona o lo o masalomia o lo o i ai i totonu o pusa pusa afi afi fa’asaina, oloa fa’aeletoroni, microchips ma isi mea fa’asaina mai Saina.

O le au fa'aulufaleina mai o nisi o koneteina ua maua fa'amatalaga fa'amatu'u ma maua ai oloa(pusa fa'amau fa'amau)

Ua lipotia mai o container e 122 na maua ma suesueina i le taimi nei e mai se vaa container e igoa ia “Wan Hai 513″ na lafo mai Wan Hai. O pusa o lo'o i ai i totonu o uta fa'asalalau sese mai Saina, e aofia ai microchips, ae o fa'amatalaga e le o manino.

E le o manino le alualu i luma o le suesuega ma e lei faailoaina e le au ofisa le uafu patino na utaina ai pusa. Peita'i, o lo'o fa'ailoa mai e fa'amatalaga e fa'apea, o i latou e fa'aulufale mai i totonu o isi container ua maua fa'aaliga fa'amatu'u ma maua ai fo'i oloa.

Na taofia e le pulega o uta uta uta container i totonu o latou nofoaga ma tu'uina atu fa'amatalaga au'ili'ili, e aofia ai ta'utinoga a le tiute, iloiloga ma le tulaga o asiasiga, i le Ofisa o Tiute (CIU) e ala i imeli.

Ae ui i lea, o le uta o le a manaʻomia pea ona mataʻituina 24/7 ma faʻamautinoa o loʻo tumau i lalo o le vaavaaiga seia oʻo i nisi faʻatonuga.

Ia Mati o le tausaga nei, na faoa ai foi e Initia se vaega o oloa auina atu i fafo mai Saina. Na taofia e le aganuu a Initia se vaa o loo agai mai i Pakistan mai Saina i le taulaga i Mumbai i Navasheva ma ave faamalosi se uta, o le tala lea a le au ofisa.

Ua lipotia mai o le Nhava Sheva Port o se tasi o taulaga taua i Initia o loʻo faʻatautaia fefaʻatauaiga o pusa ma o le lona lua pito sili ona pisi i tua atu o Mundra Port. Na faia e Nhava Sheva se amataga malosi i le tausaga faʻaletupe 2024-25, faʻatasi ai ma le gaosiga ia Aperila i luga 5.5% i lea tausaga ma lea tausaga i le tusa ma le 551,000 TEU, e tusa ai ma faʻamatalaga lata mai o le taulaga.

https://www.fixdex.com/news/122-containers-were-seized-more-chinese-goods-face-strict-investigation/

O le a le mea e mafua ai ona tuai le tele o uta?(kamupani fa'amau)

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le aofa'i o koneteina, e masani ona feagai le Navasheva Terminal ma fa'atuai i uta ma ulufafo. Talu ai nei, na faʻaalia ai e le au faʻatonu o le tosoina o kamupani ni atugaluga ogaoga e uiga i le faʻapipiʻiina ma laina uumi i faʻaputuga o uafu.

I le feagai ai ma lenei faoa faamalosi tetele e le masani ai o uta uta, ua valoia e le alamanuia o le a oo atu ai i le faateteleina o asiasiga ma le tuai ona faamatuu atu o uta e taunuu i isi uafu tetele i Initia, ma iu ai i le tele o le tuai o uta.


Taimi meli: Me-22-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: