Ua toe siitia le tau o uta mo mea fa'apipi'i pusa

pusa fa'amau fa'amau, fa'amau fa'apipi'i, pusa fa'amau nati

O se galu fou o tau o uta o le a faʻafeiloaʻi ia Iuni (taula tinaituaiga container mo felauaiga)

I le aso 10 o Me, na ta'ua ai e le kamupani liner le tau i le va o le US$4,040/FEU-US$5,554/FEU. O le aso 1 o Aperila, o le tau o le auala e US$2,932/FEU-US$3,885/FEU.

O le laina US ua faʻateleina foʻi faʻatusatusa i le taimi muamua. O le siitaga mai Shanghai i Los Angeles ma Long Beach Port i le aso 10 o Me na ausia le maualuga o le 6,457 US dollars/FEU.

Ole tau atoa o uta o le a toe si'itia(pusa fa'amau fa'amau)

A'o fa'atupula'ia le mana'oga i Europa ma le Iunaite Setete, fa'apea fo'i ma atugaluga e uiga i le fa'atupula'ia o taimi ta'avale o le fa'afitauli o le Sami Ulaula ma le tuai o fa'asologa o felauaiga, ua fa'ateleina fo'i e le au fai uta a latou taumafaiga e toe fa'atumu oloa, ma o le a toe si'itia le aofa'i atoa o uta. .

O vaʻa e folau i Europa i vaiaso uma e eseese le lapopoa, lea e aumaia ai faʻalavelave tele i tagata faʻatau pe a faʻatau avanoa. Ua amata fo'i ona toe fa'atumu muamua e le aufaioloa a Europa ma Amerika le su'esu'ega ina ia 'alofia ai le le lava o avanoa va'a i le vaitau maualuga o Iulai ma Aukuso.

Na faapea mai le pule o le kamupani laʻu oloa, “Ua amata ona toe siʻitia le tau o uta, ma ua lē mafai ona maua ni pusa!” O lenei "leai o atigipusa" o le mea moni lava o le leai o se avanoa vaʻaia.

ituaiga o atigipusa mo felauaiga, pe faʻafefea ona vili i totonu o pusa faʻatau, e mafai ona e viliina i totonu o se atigipusa felauaiga, pusa faʻamau faʻamau

Ua tumu le va'a a'o le'i o'o i le fa'ai'uga o Me, ma o lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea ona si'itia le tau o uta i le isi lua vaiaso.(pusa o nati fa'amau)

E tusa ai ma auala o Saina ma Amerika, o le utaina o le laina US na faʻaauau pea ona utaina atoa i le afa muamua o le masina, aemaise lava i Amerika i Sisifo. Ole tulaga ole fa'atapula'aina o fale taugofie ma fa'aletonu FAK fale o le a fa'aauau pea seia o'o ile afa lona lua o le tausaga. O tagata faigaluega nofoaafi a Kanata o le a faia le tete'e ia Me 22. tulaga lamatia.

O faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Ningbo Shipping Exchange i luga o le 10th na faʻaalia ai o le NCFI faʻamalamalamaga faʻapitoa i lenei vaiaso o 1812.8 points, o se faʻaopoopoga o le 13.3% mai le vaiaso talu ai. Faatasi ai ma i latou, o le faasinoupu o uta a Europa o le 1992.9 points, o se siitaga o le 22.9% mai le vaiaso talu ai; o le fua faatatau o uta o le auala i Sisifo-Sisifo e 1992.9 points, o se siitaga e 22.9% mai le vaiaso talu ai; O le index e 2435.9 points, o se siitaga e 23.5% mai le vaiaso talu ai.(mea fa'apipi'i)

I le tulaga o auala i Amerika i Matu, o le faasinomaga o uta mo le auala US-Western e 2628.8 points, o se siitaga e 5.8% mai le vaiaso talu ai. O le auala i Aferika i Sasae na fesuisuiai tele, ma le faasinomaga o uta i le 1552.4 points, o se siitaga e 47.5% mai le vaiaso talu ai.

E tusa ai ma tagata mai totonu o le pisinisi laʻu uta, a o faʻaauau pea ona pulea e kamupani vaʻa fale ma faʻaitiitia ma tuʻufaʻatasia sifi i le aso malolo o Me, e tumu fale aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o Me, ma e tele uta faʻanatinati atonu e le mafai ona oʻo i luga o le vaa e ui lava. o le siitia o tau. E mafai ona faapea e faigata ona maua se fale i le taimi nei. .

Fai mai le au fai pisinisi latou te leʻi faʻamoemoeina o le a matua tele le manaʻoga o maketi pe a maeʻa aso malolo o Me. I le taimi muamua, i le tali atu i le aso malolo o Me, o kamupani vaʻa na masani ona faʻateleina le aofaʻi o vaalele avanoa e tusa ma le 15-20%.

O lea ua mafua ai se tulaga faigata o le avanoa i luga o auala Amerika i Matu i le amataga o Me, ma o le avanoa o loʻo tumu nei aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le masina. O le mea lea, o le tele o uta fuafuaina e mafai ona faʻatali mo le vaʻa Iuni.


Taimi meli: Me-15-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: