O fale ua ova le uta, atigipusa lafoai! Ua si'itia le tau o uta i auala Europa

O le si'osi'omaga o va'a va'ava'a e fa'ateleina ai fo'i le avanoa e felaua'i ai oloa i lalo o konekarate umi.(tui taula i le fa'amau)

O le malosi o le faʻatupulaia o le manaʻoga i luga o le auala Asia ma Europa e foliga mai ua sili atu nai lo le faʻamoemoega a kamupani vaʻa ma uta uta, ma o le faʻamalosia o le avanoa ua faʻateleina ai le avanoa e felauai ai uta i lalo o konekarate umi.

Na ta‘ua e se kamupani uta uta Europa talu ai nei le tele o fesili a le au faatau e uiga i le faasoasoaina o avanoa, ma faailoa mai ai e sili atu le maualalo o tau o konekarate nai lo le tau o oloa, ma e masani lava ona ave e kamupani vaa le faamuamua i uta e maualuga le tau o uta i taimi pisi. Na fa’amamafa mai e le ali’i ave uta, e faigata ona malamalama i le tulaga e le masani ai nei.

taula tina, e ala i u'amea, oloa taula tina, taula tina sima, taula fa'a

A'o fa'aauau pea le fa'atuputeleina o taumafa i le tausaga fou, o lo'o ulufale nei le au fa'aulufale mai a Europa i se vaitaimi o le toe fa'aputuina.(u'amea filo&B7)

Na faʻaalia e le Pule Sili o Maersk Kevin Klein i le kuata muamua o tupe maua faʻatasi ma tagata suʻesuʻe e faʻapea ua ulufale atu le au faʻaulufale mai Europa i se vaitaimi o le toe faʻaputuina. I lenei vaitau, o le tele o uta a Maersk i luga o auala Europa na siitia i le 9%. Na faamatala e Klein o lenei tuputupu aʻe e afua mai i le mea moni e faapea o le macroeconomic environment i Europa atonu e le lelei i le tausaga talu ai, lea na mafua ai le faʻaitiitia o faʻamaumauga. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o taumafa aʻo tatou ulufale atu i le tausaga fou, o loʻo ulufale atu nei tagata faʻaulufale mai Europa i se vaitaimi o le toe faʻaputuina. Ua fa'ailoa mai e Drewry World Container Index (WCI) o le tau o uta va'a mai Shanghai i Rotterdam na si'itia i le 2% vaiaso i lea vaiaso i le $3,103/FEU. I le taimi lava e tasi, na siitia foi le tau o uta mai Shanghai i Genoa i le 3% i le $3,717.6/FEU. O le mea moni, o le tele o va'a atonu na latou totogiina le maualuga o tau o uta e aloese ai mai le tuai o uta.

b7 u'a filo,b7 u'a filo fa'amau, fa'amau fa'amau taula, fa'amau filo

Talu ai o manaoga maketi e sili atu nai lo faʻamoemoega, ma o se vaega o le gafatia na faʻaaogaina e le faʻafefe o le Sami Ulaula(siku sima)

Na taʻua e se kamupani uta uta a Peretania e faapea, o le siʻitia i le taimi nei i luga o le tau o uta e ono na o se amataga, ona o le manaoga o maketi e sili atu nai lo le faʻamoemoeina ma o nisi gafatia e faʻaaogaina e le faʻafefe o le Sami Ulaula. O loʻo faʻamoemoe le faʻatau oloa o le a tumau pea le maualuga o le voluma i le kuata lona lua pe a oʻo mai le vaitau maualuga, ma atonu o le a le malolo le maketi seia oʻo i le kuata lona tolu pe a tuʻuina atu vaʻa fou.

O le vaiaso nei, na faʻaalia ai fua faatatau fou a le FAK i le auala Asia ma Europa i Matu. O le tau fou a le MSC mo uafu i Europa i Matu e $4,500/FEU mai le aso 1 o Me. I le taimi lava e tasi, ua fuafua foi Maersk e matua siitia le tau o uta mai le aso 11 o Me, ma o le a siitia le tau o le peak season surcharge (PSS) mai le $500/FEU i le taimi nei. $1,500/FEU, e faaluaina le siitaga.

Ua fesiligia le sa'o o le si'itia vave o tau faaopoopo i se taimi puupuu.(puipui sola & fa'amauina o le la)

Na faailoa mai e se tagata Europa tele o loʻo faʻaulufaleina mai e faʻapea, i le faaopoopo atu i le PSS, na tuʻuina atu foi e Maersk se tau faʻalavelave tau fefaʻatauaʻiga e totogi ai tau faaopoopo o le pasia o le Cape of Good Hope. Na fesiligia e le au fai oloa mai fafo le sa’o o le siisii ​​vave o tau faaopoopo i se taimi pu’upu’u, ma fa’aalia ai lona le fiafia i le leai o se fesootaiga a le kamupani va’a i lenei mataupu. Na ia ta’ua fo’i e fa’apea, o faiga fa’aopoopo eseese a kamupani va’alele i le taimi nei e ono fa’alavelave.

O le le lava o avanoa e mafua ona o le tolopoina o folauga ma le tuai o faasologa o vaa, nai lo le avanoa o folauga. E tusa ai ma faʻamatalaga, tusa lava pe faʻatulaga le uta i le isi malaga tolopoina, e ono toe tolopoina ona e manaʻomia e le vaʻa ona uta le uta na tuʻua muamua.

Na faaalia e le isi kamupani uta uta ni atugaluga, fai mai e mautinoa lava e faaaoga e kamupani vaa lea tulaga e faatapulaa ai le faasoasoaina o avanoa, ma iu ai i le faaitiitia o avanoa mo tagata faatau konekarate tumau. Na fa'ailoa mai e le fa'amomoli o uta, na tipi e le va'a le latou avanoa avanoa i le 80% toetoe lava a aunoa ma se fa'aaliga, ma e na'o tagata fa'atau e mafai ona maua le tele o avanoa e ala i le taliaina o le FAK po'o le tau fa'amaonia fa'apitoa. E ui lava e leʻi faamalieina i latou, ae e leʻi tele ni a latou filifiliga i le taimi nei.

E le gata i lea, o mea tau le mafaufau o loʻo faʻalavelave ai nisi o vaʻa e aofia ai le le malamalama e uiga i le le lava o le avanoa ma le vaʻa avanoa. Na latou manatu muamua o le a pa'ū le tau o uta pe a maeʻa le Tausamiga o le Tautotogo ma faʻatatauina tupe faʻaalu mo mea e tusa ai.

I isi auala tetele o fefa'ataua'iga i sasa'e-sisifo, sa tumau pea le le suia o tau o uta uta. Aemaise lava, o le auala o Shanghai-Los Angeles a le WCI na pa'ū i le 1% i le $3,371/FEU, ae o auala o Shanghai-Niu Ioka ma Rotterdam-Niu Ioka na tumau uma i le $4,382/FEU ma le $2,210/FEU.

https://www.fixdex.com/photovoltaic-bracket/


Taimi meli: Me-10-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: